Embalse de Moheda Alta

Kan met de camper en/of scootmobiel. Je kunt een ronde rijden.
https://maps.app.goo.gl/RbH7jJcW5aJ8xvt46 

Je zou op de parkeerplaats kunnen overnachten.

Presa del Embalse de Alcollarín
Kan met camper. 
Als je doorrijdt, is er nog een kleiner stuwmeer ook interessant. Naar kleine stuwmeer, wordt zandweg, maar is prima met camper te doen. Zou kunnen zijn dat wanneer jullie er komen, de weg geasfalteerd is. Ze zijn namelijk met de voorbereidingen bezig. 
Overnachten zie Park4night, goed te doen.
 
Centro Internacional de Innovación Deportiva "El Anillo"
Hier kun je goed overnachten, wij hebben er 3 nachten gestaan. Als je doorrijdt, kom je bij een hek . Wanneer het open is kun je doorlopen naar de receptie en je inschrijven. Je kunt dan het terrein rond. Als het hek dicht is, kun je aanbellen en doen ze open. Je kunt voor het hek ook naar rechts en loopt dan evenwijdig met het stuwmeer. Volgens mij goed te doen  met scootmobiel. Hier zagen wij meer  dan 80 Vale gieren.
 
Arrocampo Saucedilla
Goed startpunt is informatiecentrum. Hier kun je ook kaartjes van het gebied krijgen en een sleutel van de observatiehutten. In het gebied kom je mogelijk, door boeren gesloten hekken tegen. Deze kunnen gewoon worden geopend wanneer je ze daarna ook weer sluit. Het zijn zandwegen, maar prima te doen met de camper en voor dichtbij met de scootmobiel. 
Saucedilla
Prima om te overnachten voor vogeluitkijkhut nummer 1, wordt ook toegestaan. Voor ons lieten ze zelfs speciaal de wc 's nachts open. Het is ook een super plek om de volgende morgen honderden vogels zien te vertrekken uit hun slaapplek. 
 
Monfruage (Camping vlak bij)
Een absolute must see, bij informatiecentrum kaartjes te krijgen.
Centro de Visitantes Norte Parque Nacional de Monfragüe
 Het barst er van de uitkijkpunten waar je met de auto langs rijdt. 
 

Voor wat betreft Aragon, we hadden naar het natuurpark Sierra y Cañones de Guara gewild vanwege de vogels die daar voorkomen, maar door het slechte weer zijn we er niet naar toegegaan. 

Zie: www.birdingpirineos.com

Schijnen ook veel mooie gorges te zien die je ook met de auto mooi kunt bezichtigen:

https://www.tripadvisor.nl/Attraction_Review-g1238673-d1743562-Reviews-Sierra_y_Canones_de_Guara_Natural_Park-Province_of_Huesca_Aragon.html